Specs Reseller Pakket?

Vragen waar je graag antwoord op wilt voordat je op aanschaf overgaat.
Plaats reactie
Lizzy Belle
Berichten: 10
Lid geworden op: 22 nov 2015, 05:46

Specs Reseller Pakket?

Bericht door Lizzy Belle » 22 feb 2017, 12:38

Bij de reguliere pakketten staan de specs keurig weergegeven op https://www.antagonist.nl/webhosting/. Bij de pagina met Resellers informatie ontbreken de specs echter. Mijn klanten willen echter wel weten wat ze kopen -- en ik ook :lol:

Zou dus graag de exacte specs van het Resellers pakket weten, ervan uitgaande dat er geen hoofddomein is maar voor elke klant/site een gebruiker wordt aangemaakt (dus optie 2: https://www.antagonist.nl/help/nl/resel ... /structure).

Bij voorbaat dank!

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1205
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: Specs Reseller Pakket?

Bericht door Joris de Leeuw » 22 feb 2017, 13:54

Beste Lizzy,

Dank voor je bericht! Graag vertel ik je over de specificaties van het resellerpakket.

Indien je gebruikers aan maakt als reseller kan je zelf de limieten bepalen van het resellerpakket. Zo kan je toewijzen hoeveel schrijfruimte een gebruiker heeft en hoeveel dataverkeer een gebruiker per maand mag gebruiken.

Nadere toelichting hierover is te vinden op: https://www.antagonist.nl/help/nl/resel ... ge/package

Wanneer je als reseller een gebruiker aanmaakt, dan wordt deze tevens binnen je Reseller-pakket in een eigen afgesloten container geplaatst. Op deze manier merken de gebruikers niets van de andere gebruikers binnen je resellerpakket of andere klanten op ons platform. Elke gebruiker krijgt daarbij zijn eigen resources toegewezen die vergelijkbaar zijn aan het Slim-pakket met één snelle Intel Xeon CPU core aan rekenkracht. Zo worden ook jouw klanten netjes afgeschermd met eigen snelheid, waardoor ondervinden de websites geen hinder van anderen.

Mocht je hierover nog aanvullende vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar support@antagonist.nl, dan lichten we je het graag verder toe.
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie