Antagonist-forum stopt

Hier kun je al het nieuws omtrent Antagonist vinden.
Plaats reactie
Dennis Scholing
Antagonist staff
Berichten: 48
Lid geworden op: 04 mei 2017, 08:19

Antagonist-forum stopt

Bericht door Dennis Scholing » 27 sep 2022, 09:45

Het forum van Antagonist sluit op maandag 2 januari 2023

In de beginjaren van Antagonist is dit forum opgericht. Dit was toen zelfs de enige plek om ondersteuning te krijgen. Met de komst van e-mailsupport en live chat is het aantal actieve forumgebruikers de afgelopen jaren sterk afgenomen. Ook is de achterliggende software verouderd en lastig te onderhouden. Dit heeft ons helaas doen besluiten om te stoppen met het forum.

We zijn ons ervan bewust dat er nog enkele actieve gebruikers zijn. Enkele leden willen we daarom in het speciaal bedanken. Zij staan hier altijd klaar om anderen te helpen. @Arjen, @Reno en eenieder die we vergeten zijn te noemen, ontzettend bedankt voor jullie hulp! We gaan jullie reacties missen...

Tot 2 januari 2023 is het forum nog gewoon te gebruiken. Ook onze supporters blijven hier tot dan actief en zullen ondersteuning bieden waar nodig. Hopelijk zien we jullie allemaal terug op ons blog, waar je onder elk artikel kunt reageren en je kennis kunt delen.
Met vriendelijke groet,

Dennis Scholing
Antagonist staff

Reno
Berichten: 202
Lid geworden op: 22 jan 2010, 18:25

Re: Antagonist-forum stopt

Bericht door Reno » 30 sep 2022, 13:56

Hoi Dennis,

Jammer om te horen, maar enigszins wel begrijpelijk in deze tijd. Ik merk bij mezelf ook dat ik steeds meer op chatkanalen zit i.p.v. fora vanwege de flexibele communicatie. Wel gaat er op die manier kennis verloren voor anderen die mogelijk met eenzelfde uitdaging zitten. Kijk er dus met gemengde gevoelens tegen aan.

Verdwijnt dit forum direct per 2 januari, of blijft het een poos in archiefmodus voordat jullie het helemaal offline halen? Ergens hoop ik dat laatste namelijk vanwege de waardevolle content.

Bedankt dat jullie het toch nog zo lang in leven hebben willen en kunnen houden :-)

Succes!

Reno

Dennis Scholing
Antagonist staff
Berichten: 48
Lid geworden op: 04 mei 2017, 08:19

Re: Antagonist-forum stopt

Bericht door Dennis Scholing » 20 okt 2022, 07:43

Hey Reno,

Het forum zal per 2 januari in zijn geheel offline worden gehaald. Er zijn geen plannen om het als archief in te zetten, mede doordat de achterliggende software verouderd is.

We hebben recentelijk onze kennisbank vernieuwd. Daardoor zijn handleidingen makkelijker te vinden. Die bevatten waardevolle content, ook dankzij enkele topics op dit forum.

Mis je een handleiding of heb je ideeën voor een blog, laat het ons dan gerust weten. In elk geval nogmaals bedankt voor je betrokkenheid hier! :-)
Met vriendelijke groet,

Dennis Scholing
Antagonist staff

Plaats reactie