Gezocht: Web Application Developer (40 uur)

Hier kun je al het nieuws omtrent Antagonist vinden.
Plaats reactie
Marjolein Schuring
Antagonist staff
Berichten: 12
Lid geworden op: 05 mar 2013, 08:11

Gezocht: Web Application Developer (40 uur)

Bericht door Marjolein Schuring » 16 mar 2015, 16:16

Ben je op zoek naar leuk werk? En dan bedoelen we écht leuk? Houd je van uitdaging? Droom je ‘s nachts over de laatste webtechnieken? Erger jij je ook #00FF00 en #FFFF00 aan rommelige code? Dan hebben wij de ideale baan voor je!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ontwikkel je geniale oplossingen voor vraagstukken van klanten en medewerkers. We zoeken voortdurend de grens op om te overwinnen in een zeer competitieve markt. En met succes! Wist je dat Antagonist de best beoordeelde webhoster van Nederland is? Google maar ‘s op hosting top 100. Dankzij onze uitstekende dienstverlening hebben we ruim 90.000 klanten mogen bedienen. Al meer dan 10 jaar groeien we jaarlijks met tientallen procenten! Dat motiveert ons om te blijven knallen en innoveren voor onze klanten.

Jij zorgt ervoor dat we het maximale uit onze diensten halen, middels vlekkeloze automatisering en eenvoudig te begrijpen applicaties. Het uitroeien van complexe interfaces en nutteloos werk is een ware obsessie voor ons. We geven onze klanten de kracht en tools om zelfstandig alles snel en makkelijk te regelen. Het liefst vanzelf :-). Onze passie en liefde, voor techniek én onze klanten, drijft ons om steeds te blijven verbeteren.

Jouw skills
Voldoe jij aan de skills om bij Antagonist te werken?Idealiter heb je een stevige basis in de back-end en vind je het tegelijkertijd ook leuk om aan de front-end te werken. Aan de achterkant werken we voornamelijk met Python en Django. Onze grootste webapplicatie is Mijn Antagonist (MA). MA is de spin in het web die alle leveranciers, systemen en andere zaken aan elkaar knoopt en ervoor zorgt dat we waanzinnig veel klanten razendsnel op hun wenken kunnen bedienen.

Door de grote schaal waarop wij opereren, biedt MA veel afwisseling en technisch complexe uitdagingen. Daarnaast werk je mee aan de voorkant. Jij voelt je vertrouwd met moderne front-end technieken en je weet daarmee mooie, snelle en intuïtieve user interfaces te implementeren.

Voldoe jij aan onderstaande vereisten?
- HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting IT / Software Engineering.
- Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
- Ruime kennis en ervaring met Python/Django of vergelijkbare taal/framework.
- Ruime kennis en ervaring met JavaScript, HTML en CSS.
- Fingerspitzengefühl voor nette code en gebruiksvriendelijkheid.
- Kennis en ervaring met Git (of ander version control system) en code reviews is een sterke pre.
- Kennis van Linux en hosting is een sterke pre.
- Kennis van User Experience en User Interfaces is een sterke pre.

Wat krijg je?
Je komt te werken bij Antagonist, één van de grootste hostingproviders van Nederland en één van de snelstgroeiende IT-bedrijven van Europa. Je gaat deel uitmaken van een jong, energiek en ambitieus team die allen zeer uitdagende doelstellingen hebben. Kortom, de ideale springplank voor jouw carrière!

Naast een toffe werkplek en uiteraard een mooi salaris bieden we nog veel meer!
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Een prikkelende en stimulerende werkomgeving.
- Technische hoogstandjes en spannende uitdagingen.
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden en kans om je te ontwikkelen.
- Veel vrijheid en eigen inbreng.
- Cool 'speelgoed' om mee en aan te werken.
- Een hoop lol en superleuke collega's.
- Veel ruimte voor eigen initiatief.

Enthousiast? Stuur een e-mail naar Wouter de Vries (vacature@antagonist.nl) met jouw motivatiebrief en curriculum vitae.
Met vriendelijke groet,

Marjolein Schuring
Antagonist staff

Plaats reactie