Tips om meer bezoekers naar je webshop te krijgen

Hier kun je al het nieuws omtrent Antagonist vinden.
Plaats reactie
Jeroen Wolsink
Antagonist staff
Berichten: 82
Lid geworden op: 20 aug 2015, 13:34

Tips om meer bezoekers naar je webshop te krijgen

Bericht door Jeroen Wolsink » 04 feb 2020, 08:00

Bij ons zit je goed voor e-commerce, webwinkels en webshops. We hebben daarom een aantal tips en een leuke aanbieding speciaal voor jou! Heb jij weleens aan een .SHOP-domein gedacht?

Probeer het een jaar met 90% korting. Perfect om je webshop mee te beginnen of je bestaande online winkel te promoten. Zie ook: https://www.antagonist.nl/blog/2019/12/ ... -beginnen/

= = = = = = = = =

Check snel of jouw .SHOP-domein nog vrij is:
https://mijn.antagonist.nl/order/wizard/domain/cp/

= = = = = = = = =

Het eerste jaar rekenen we € 3,49. Zo maak je voordelig kennis! Daarna beslis jij of je tegen het normale tarief verlengt. Hierover informeren we je uiteraard ruim van tevoren.


Tips om uniek en onderscheidend te zijn
1. Ga voor een pakkend .SHOP-adres als voorgevel van je online winkel. Check voor tips: https://www.antagonist.nl/blog/2020/02/ ... gistreren/

2. Regel SSL voor je webshop
Versleutel verkeer van en naar je webwinkel met een SSL-certificaat: https://www.antagonist.nl/blog/2018/07/ ... at-kiezen/

3. Maak je webshop razendsnel
Stel Redis in en geef je shop een flinke snelheidsboost: https://www.antagonist.nl/blog/2019/11/redis-instellen/

5. Altijd de nieuwste PHP-versie
Kies de beste PHP-versie voor jouw webshopsoftware: https://www.antagonist.nl/help/nl/webho ... hp-version

6. Download de laatste software-updates
Houd WooCommerce, Prestashop of Magento makkelijk up-to-date: https://www.antagonist.nl/help/nl/websi ... on/upgrade

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!
Met vriendelijke groet,

Jeroen Wolsink
Antagonist staff

Rene2019
Berichten: 33
Lid geworden op: 10 aug 2019, 07:32

Re: Tips om meer bezoekers naar je webshop te krijgen

Bericht door Rene2019 » 05 feb 2020, 18:52

We worden aardig plat gespamd met die .shop domeinen :shock:
Mail, website, forum en zelf in DA.
Kennelijk worden er hoge commissies uitgedeeld of incentives die voor jullie interessant zijn, maar dit komt niet erg professioneel over richting jullie klanten.

Overigens absoluut geen garantie op meer bezoekers, klinkt meer als een reclame praatje om nog meer mensen over te halen.

Jeroen Wolsink
Antagonist staff
Berichten: 82
Lid geworden op: 20 aug 2015, 13:34

Re: Tips om meer bezoekers naar je webshop te krijgen

Bericht door Jeroen Wolsink » 06 feb 2020, 14:29

Hi Rene,

Er loopt inderdaad een co-marketingcampagne om .SHOP gedurende een korte periode extra onder de aandacht te brengen. We krijgen hiervoor flinke korting op de 'inkoop' van .SHOP-domeinen. Die korting berekenen we helemaal door aan klanten. Zodoende hebben we het tarief van .SHOP met 90% gereduceerd. Wie er behoefte aan heeft, kan zo een .SHOP-domein voor een jaartje voordelig uitproberen.

Om bestaande klanten hiervan op de hoogte te stellen, gebruiken we de middelen die we hebben (e-mail, website, forum, blog, DirectAdmin en Mijn Antagonist). Naast hun administratieve of technische taak, is dat ook een beetje het idee achter deze communicatiemiddelen.

Betreft meer bezoekers naar je website, je hebt absoluut gelijk dat het geen garantie is. Het zijn daarom ook tips. Net als SSL, de nieuwste PHP-versie, de laatste software-updates, het instellen van Redis(!) etc. Alle kunnen, mits juist uitgevoerd, bijdragen aan je online succes.

Ik ben het met je eens dat de tekst redelijk wervend is geschreven. Van een hoge korting op de inkoop werden we enthousiast. Dat zetten we vervolgens door naar onze klanten. We hopen dat zij er veel gebruik van maken, dus stimuleren we aanschaf. Soms zijn we net een echt bedrijf :wink:

Het mooiste is, als in het eerste voordelige jaar blijkt dat klanten ook écht wat aan hebben aan hun .SHOP-domein. Als het dan meerwaarde biedt, kunnen ze het verlengen tegen het reguliere tarief. Pas dan wordt het voor ons gunstig.

Ik hoop je hiermee wat meer inzicht te hebben gegeven in hoe dit tot stand is gekomen. Dat het op jou onprettig overkomt, vind ik vervelend. Laat ik benadrukken dat dat dus allerminst onze bedoeling is geweest. Ik heb je feedback genoteerd. Bedankt voor het delen ervan.
Met vriendelijke groet,

Jeroen Wolsink
Antagonist staff

Plaats reactie