ns2 is verhuisd naar Amsterdam

Hier kun je al het nieuws omtrent Antagonist vinden.
Plaats reactie
Wouter de Vries
Antagonist staff
Berichten: 5174
Lid geworden op: 22 jun 2004, 17:39

ns2 is verhuisd naar Amsterdam

Bericht door Wouter de Vries » 29 okt 2008, 15:27

Geachte klant,

Zojuist is ns2.webhostingserver.nl, voorheen te bereiken via 87.249.103.198, verhuisd naar een ander netwerk in Amsterdam. Daarmee verandert tevens het IP adres van de nameserver, het nieuwe IP adres is 83.96.139.140. Dit alles ten behoeve van meer geografische spreiding van onze nameservers.

Door deze verhuizing en de recente verhuizing van ns3 zijn de verhuizingen van de nameservers nu voltooid. We hebben nu voor alle domeinen die via ons gehost worden een nameserver in Enschede (NL), Amsterdam (NL) en Dallas (USA). Deze nameservers staan allemaal in een verschillend netwerk.

Onderstaande geldt alleen voor resellers die de nameserver middels een 'in-zone' nameservernaam gebruiken en de betreffende domeinnaam niet via ons geregistreerd hebben:
Bovestaande wil zeggen dat u een domeinnaam, bijvoorbeeld voorbeeld.nl heeft waarbij u een ns2.voorbeeld.nl heeft aangemaakt. Hiervoor houdt SIDN een zogeheten glue record bij, zie ook http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_nam ... ue_records

Indien de betreffende domeinnamen niet via ons geregistreerd zijn moet u bij uw registrar een expliciete nameserver wijziging waarbij u het nieuwe IP adres aangeeft zodat get glue record geupdate wordt. Als de domeinnaam wel via ons geregistreerd is hebben wij deze wijziging al doorgevoerd.

Degenen die dit aangaat hebben we ook al per email geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Wouter de Vries

Antagonist staff

Plaats reactie