Antagonist 5 jaar!

Hier kun je al het nieuws omtrent Antagonist vinden.
Plaats reactie
Wouter de Vries
Antagonist staff
Berichten: 5174
Lid geworden op: 22 jun 2004, 17:39

Antagonist 5 jaar!

Bericht door Wouter de Vries » 24 jun 2009, 12:16

Antagonist is vandaag 5 jaar geworden! Een uitgebreider bericht volgt nog. We willen binnenkort ook nog wat gaan organiseren ter ere van dit feit, zie ook viewtopic.php?f=4&t=6200 . Jullie input is natuurlijk van harte welkom :)
Met vriendelijke groet,
Wouter de Vries

Antagonist staff

Wouter de Vries
Antagonist staff
Berichten: 5174
Lid geworden op: 22 jun 2004, 17:39

Re: Antagonist 5 jaar!

Bericht door Wouter de Vries » 24 jun 2009, 14:26

Antagonist viert eerste lustrum

ENSCHEDE, 24 juni 2009 – Antagonist viert vandaag het heugdelijke feit dat zij vijf jaar bestaat. Exact vijf jaar geleden begon het bedrijf met het aanbieden van shared webhosting en domeinregistraties. Uitgangspunt is en was het aanbieden van een goedkope, snelle en betrouwbare dienst die toegankelijk is voor iedereen. In de afgelopen vijf jaar is Antagonist uitgegroeid tot één van de grootste webhostingproviders van Nederland met meer dan 15.000 klanten en bijna 21.000 domeinregistraties. Vrijwel volledige automatisering en een enorme community rondom het bedrijf maken Antagonist een unieke speler op de Nederlandse hostingmarkt.

EEN SIMPEL ALLES-IN-1 PAKKET
In februari 2006 besloot Antagonist om de keuze voor een webhostingpakket eenvoudiger te maken door het dienstenaanbod te beperken tot één alles-in-1 pakket met zeer veel webruimte, dataverkeer en een gratis domeinnaam. Dit pakket is voor zowel kleine als grotere websites geschikt en bevat alles om makkelijk en snel aan de slag te kunnen. Dankzij vergaande automatisering kunnen de diensten tegen een lage prijs aangeboden worden. De bestellingen worden binnen enkele minuten verwerkt. In combinatie met uitstekende service is dit een ijzersterk aanbod gebleken.

UITSTEKENDE SERVICE
Voor Antagonist is het belangrijk dat de klant makkelijk en snel antwoord op haar vraag kan krijgen. “Vanaf dag 1 zijn we al proactief op zoek naar nieuwe manieren om klanten beter en sneller te kunnen ondersteunen bij hun problemen,” aldus directeur Wouter de Vries. Klanten krijgen razendsnel antwoord op hun vragen per email en daarnaast biedt Antagonist een uitgebreide kennisbank aan met veel oplossingen. Bovendien is Antagonist erg transparant in haar communicatie. Er is bijvoorbeeld ook een forum waarop inmiddels meer dan 34.000 berichten zijn geplaatst. Een storing altijd zonder censuur doorgecommuniceerd naar de klant via een online statuspaneel.

DE KLANT IS ECHT KONING
Al met al is de klant bij Antagonist écht koning en dit is dan ook in combinatie met het concurrerende aanbod de reden dat het bedrijf exponentieel groeit. Dit blijkt ook wel uit de in totaal circa 500 uiterst positieve ervaringen die geplaatst zijn op de twee grootste vergelijkingswebsites van Nederland: ISPGids.com en webhosters.nl.

DE TOEKOMST
Antagonist blijft ook in de toekomst concurrerend met een hoog serviceniveau. Het bedrijf verwacht de komende jaren flink door te groeien en heeft veel nieuwe plannen klaarliggen.
Met vriendelijke groet,
Wouter de Vries

Antagonist staff

Plaats reactie