Pagina 1 van 1

Wie heeft er verstand van 3Dprogramma Poser?

Geplaatst: 16 okt 2017, 15:21
door Winged Wolf
Ik ben op zoek naar mensen die ervaring hebben met het 3D-programma Poser. Ik wil dit in de nabije toekomst aanschaffen voor mijn webcomic.
Er is een hoop Engelstalige informatie te vinden op het web, maar ik praat toch liever met Nederlanders en Vlamingen over een voor mij nieuw programma.

Re: Wie heeft er verstand van 3Dprogramma Poser?

Geplaatst: 11 nov 2017, 09:44
door Rolf
Hoi Winged Wolf

Helaas heb ik zelf geen ervaring met dit pakket, en hun website is nou ook niet direct heel erg uitnodigend op mijn android. En dat kost dan nog geld ook?

Nee, dan Blender! Er is in de open source wereld zo ongelofelijk veel moois, zomaar sinterklaas kwadraat, echt waanzin. Ontdekkingen van de laatste tijd : VLC, Audacity, Unity en Blender, stuk voor stuk met fantastische support en enthousiaste communities.

Persoonlijk schrik ik n beetje van de poser site en die 130$, en zeg ik: check Open Source alternatieven.

Recht herzliche Grüße,
Rolf

(ed:) Om van GZDoom nog maar te zwijgen! Eindelijk kan ik Heretic1, Hexen1 en Doom zelve spelen met sublieme graphics en volwaardige wasd + muis. Whoa! Open Source = Made in Heaven!

Re: Wie heeft er verstand van 3Dprogramma Poser?

Geplaatst: 21 nov 2017, 15:17
door Winged Wolf
Hoi

Bedankt voor het meekijken, maar mijn man en ik hebben onze keuze al gemaakt. We hebben diverse 'opties' bekeken en voor ons lijkt Poser de beste.
Ik werd trouwens niet blij van de website van Blender. :wink:
Smaken verschillen :mrgreen: