Pagina 1 van 1

Reseller.. vol verwachting klopt ons hart ...

Geplaatst: 01 sep 2016, 11:26
door snarf007
Bij de introductie van de nieuwe hosting pakketten heb ik ergens gelezen dat er ook veranderingen aan het reseller pakket in de pijplijn zat. Inmiddels draaien de nieuwe hosting pakketten een aantal maanden. Ben benieuwd wat er komt voor de reseller klanten .... Is er al nieuws?

Groet,
Frans

Re: Reseller.. vol verwachting klopt ons hart ...

Geplaatst: 01 sep 2016, 14:12
door Joris de Leeuw
Hallo Frans,

Bedankt voor je interesse in de ontwikkeling van het Resellerpakket!

Goed om eerst te benoemen: bij de introductie van het nieuwe platform zijn ook de Resellerpakketten daar naartoe gemigreerd. Zo maken daardoor ook Resellerpakketten nu gebruik van de nieuwste hardware en techniek die Antagonist te bieden heeft.

Zodoende, een aangemaakte gebruiker op een Resellerpakket krijgt ook eigen, gegarandeerde resources toegekend, die vergelijkbaar zijn met de resources van Slim. Het huidige Resellerpakket loopt daarbij verder gewoon tegen het vertrouwde tarief door, op een snellere en betere omgeving.

Met betrekking tot de verandering: we willen het goed doen, of we doen het niet. Het is zaak dat bestaande Resellers eenvoudig over moeten kunnen stappen naar een nieuw model, maar tevens niet geforceerd worden om dat te doen. Dit vergt een weldoordacht plan van aanpak, wat tijd kost.

Op dit moment hebben we nog geen verder concreet nieuws omtrent de ontwikkelingen van het Resellerpakket. Zodra dit wel het geval is, zullen we deze te zijner tijd uiteraard met onze Resellers delen.

Re: Reseller.. vol verwachting klopt ons hart ...

Geplaatst: 24 nov 2016, 12:46
door ASS-Ware
Mag ik een voorstel of 2 doen voor een eventuele nieuwe reseller opzet?

- Ik zou graag zien dat je in de toekomst per 1 user kan upgraden ipv per 5.
- Je betaalt bij een upgrade de rest van het jaar (of jaren) vooruit, dan zou je het restant ook terug moeten kunnen krijgen bij een downgrade.

Re: Reseller.. vol verwachting klopt ons hart ...

Geplaatst: 22 sep 2017, 12:13
door snarf007
Zijn er al concrete plannen?

Re: Reseller.. vol verwachting klopt ons hart ...

Geplaatst: 25 sep 2017, 18:27
door Joris de Leeuw
Op dit moment hebben we nog geen concrete plannen om te delen. Zodra we meer te delen hebben zal ik dat ook zeker op het forum doen.