Wordpress naar Antagonist

Stel hier jouw vragen die niet binnen de andere categorieën passen.
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
Winnethou
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 aug 2017, 12:56

Wordpress naar Antagonist

Bericht door Winnethou » 22 aug 2017, 12:58

Dag,

Ik heb momenteel een domein op wordpress gekocht, maar ik zou dat domein graag willen verplaatsen en dan een abonnement bij antagonist willen nemen om vervolgens de plugin van wordpress te gebruiken. Is dit mogelijk? En hoe regel ik dat met wordpress?

Met vriendelijke groet,
Eline

Gebruikersavatar
Dennis Scholing
Antagonist staff
Berichten: 34
Lid geworden op: 04 mei 2017, 08:19

Re: Wordpress naar Antagonist

Bericht door Dennis Scholing » 22 aug 2017, 14:39

Beste Eline,

Bedankt voor je bericht, leuk om te vernemen dat je bij ons aan de slag wil met je website!

De eerste stap is om een hostingpakket en de domeinnaam bij ons te bestellen, voor één website is het Slim-pakket heel geschikt! Al onze huidige hostingpakketten vind je hier: https://www.antagonist.nl/webhosting/ .

Hierna kun je aan de slag om een Wordpress website te bouwen op je hostingpakket, met hulp van Installatron heb je zeer snel een Wordpress installatie klaar staan. Meer informatie over hoe je Wordpress kan installeren kun je hier vinden: https://www.antagonist.nl/help/nl/websi ... pplication .

Daarnaast is de blog van mijn collega Jeroen dan ook wel interessant voor je! Hij legt hierbij alles uit over hoe je het beste een Wordpress website kan opzetten: https://www.antagonist.nl/blog/2016/06/ ... ite-maken/ .

Klaar met het bouwen van de website? Dan is het tijd om de domeinnaam naar ons te verhuizen! Bij het bestelproces ontvang je van ons per mail een bericht om je verhuiscode in te voeren, dit kun je dus doen zodra je klaar bent met het bouwen van je website! Meer informatie over het verhuizen van een domeinnaam kun je hier vinden: https://www.antagonist.nl/help/nl/domain/transfer/steps
Met vriendelijke groet,

Dennis Scholing
Antagonist staff

Plaats reactie