pop>imap

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
Guusio
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 nov 2016, 14:44

pop>imap

Bericht door Guusio » 08 nov 2016, 14:51

Heb op mn win10 phone mn email account via IMAP ingesteld. Op mn PC stond dat nog op POP. Heb dat willen aanpassen door een nieuw account aan te maken (ern het oude dus nog ff laten staan totdat ik zeker wist dat het zou lukken en bovendien ben ik bang dat ik mn ouwe emails kwijtraak als ik overschakel). Maar... als ik alles -conform jullie instructie hier op de site- invul krijg ik helemaal op te eind bij de testrun de melding dat 'de versleuteling niet wordt geaccepteerd door de server'???
Graag advies..

vrgr
guus

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1219
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: pop>imap

Bericht door Joris de Leeuw » 16 nov 2016, 10:41

Beste Guus,

Vervelend om te lezen dat je spaak loopt met het overzetten van je mail naar IMAP.

Graag wil ik je adviseren sowieso eerst een backup te maken van al je e-mail mocht je dit doen.

Indien je tegen een beveiligingsmelding aanloopt bij het opzetten of instellen van een mailaccount betekent dit dat je mogelijk niet gebruik maakt van onze geadviseerde instellingen met daarbij ingaande en uitgaande mailserver mail.antagonist.nl. Onze geadviseerde instellingen zijn te vinden op: https://www.antagonist.nl/help/nl/email/client/start

Mocht je spaak lopen bij het configureren van je mail, stuur dan gerust een e-mail naar support@antagonist.nl. We helpen je graag!
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie