Pagina 1 van 1

Installatron

Geplaatst: 25 nov 2016, 11:25
door Erik-Smit
Dag,
ik probeer om magento te installeren. Dat lukt niet met installatron. Omdat ik reeds Zen Cart heb draaien wil ik magento in een andere map hebben om geen twee versies door elkaar te halen.

Als ik tijdens de installatie de optionele directory leeg laat kan ik wel installeren maar vul ik een map naam in dan krijg ik fout meldingen. Helaas kan ik geen bestand bijvoegen.

Groet,
Erik

Re: Installatron

Geplaatst: 26 nov 2016, 09:54
door Joris de Leeuw
Magento heeft zeer specifieke eisen waardoor ik je persoonlijk niet wil aanraden deze naast een bestaande website te zetten.

Mocht je een Plus- of Pro- pakket hebben wil ik je adviseren deze te plaatsen onder een eigen domeinnaam in je pakket. Mocht je geen extra domeinnaam willen toevoegen kan je als 'truc' onder Domain Administration als nieuwe domeinnaam een subdomein toevoegen.

Je gehele pakket dient hierbij op PHP 7.0 te draaien om Magento 2 te laten werken en er dienen ook specifieke modules van PHP worden ingeschakeld. Nadere toelichting hierover is te vinden op:
- https://www.antagonist.nl/blog/2016/02/ ... magento-2/

Merk op dat dus ook je Zen Cart installatie al met PHP 7.0 overweg dient te kunnen mocht je jouw pakket de PHP-versie verhogen naar PHP 7.0.

Mocht je spaak lopen bij het indelen van een pakket voor Magento 2 neem dan gerust contact op met support@antagonist.nl. We helpen je graag!

Re: Installatron

Geplaatst: 12 jul 2017, 17:23
door MaryG
Oh wat jammer dat ik dit niet eerst las voor ik een hulpvraag stuurde! Met deze info is het prima gelukt! :D
Vaker hier rondneuzen dus.