Website verdwenen

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
HRW
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 mar 2017, 05:04

Website verdwenen

Bericht door HRW » 12 mar 2017, 05:08

Hoi,

Gisteren had ik problemen met inloggen op wordpress (hij bleef redirecten) en toen heb ik deze:http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/ ... ing-issue/ instructies gedaan (niks werkte trouwens). Schijnbaar zijn er tegelijkertijd problemen op de server geweest (175) en toen kreeg ik eerst een database connection error. En nu staat er "Welkom bij Antagonist. U kunt nu uw pakket inrichten".

Ik heb geprobeerd een backup te restoren via Vaultpress, maar die zegt dat ie geen Wordpress files kan vinden. Een automatische restore kan hierdoor niet worden voltooid. Een handmatige upload heb ik ook geprobeerd, maar dat leverde niks op.

Iemand enig idee hoe ik hier weer uit kom? Het gaat om www.historyofroyalwomen.com

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1260
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: Website verdwenen

Bericht door Joris de Leeuw » 13 mar 2017, 12:33

Beste HRW,

Vervelend om te lezen dat je spaak loopt bij het herstellen van je website.

Mocht je plugin niet het gewenste gedrag vertonen bij het herstellen van je website dan kan je altijd terugvallen op onze periodieke backups. Hoe je dit kunt doen hebben we toegelicht op:
- https://www.antagonist.nl/help/nl/webho ... verypoints

Mocht je spaak lopen bij het herstellen van je website, stuur dan gerust een e-mail naar support@antagonist.nl. Dan denken we graag verder met je mee over overige opties.
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie