SSH tunnel

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
paulh123
Berichten: 1
Lid geworden op: 19 sep 2017, 16:27

SSH tunnel

Bericht door paulh123 » 19 sep 2017, 16:43

Graag wil ik gebruik maken van escpos (https://github.com/mike42/escpos-php).
Hiertoe wil ik een SSH tunnel opzetten naar de hostingserver, om zodoende de hostingserver te laten verbinden met een lokale CUPS server.
Is dit mogelijk?

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1219
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: SSH tunnel

Bericht door Joris de Leeuw » 21 sep 2017, 08:40

Beste Paul,

Dank voor je bericht!

Het opzetten van een SSH tunnel is via onze platform niet mogelijk. Onze SSH omgeving is er namelijk specifiek op gericht om de websites in je hostingpakket op technisch vlak te kunnen beheren. Het platform van Antagonist is namelijk een managed platform. Technisch gezien werk jij daarbij in een afgesloten container op 'user' niveau van Linux waarbij deze omgeving dus specifiek op zeer betrouwbare en snelle webhosting is gericht.

Hierdoor zijn diverse 'unmanaged' root zaken voor onze klanten niet beschikbaar. Dit wordt namelijk allemaal door Antagonist centraal beheerd zodat jij je als klant daar geen zorgen over hoeft te maken en daarnaast hier niet veel tijd aan kwijt bent.

Heb je daarbij al geprobeerd escpos-php zonder SSH tunnel te gebruiken? Zo ver ik kan zien wordt dit door het systeem ondersteund.
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie