Wegverhuizen, hoe?

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1271
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: Wegverhuizen, hoe?

Bericht door Joris de Leeuw » 11 jun 2018, 09:58

Hallo Johannes,

Jammer om te lezen dat je hebt besloten weg te verhuizen. Is er een specifieke reden waarom je jouw Slim-pakket wilt opzeggen of is er misschien iets waarmee we je kunnen ondersteunen? Je kan ons altijd gerust een e-mail sturen naar support@antagonist.nl voor specifieke hulp of advies.

Betreffende het verhuizen naar een andere partij kan je hierbij het beste de stappen volgen die de nieuwe partij je aanbeveelt. Het overzetten van o.a. data kan namelijk per partij verschillen en gaat namelijk niet automatisch.

Je dient daarbij je domeinnaam met de verhuiscode en achterliggende data over te zetten voor de verloopdatum bij Antagonist. Houdt hierbij altijd enige speling aan. Liefst drie weken. Dan kan je alles rustig overzetten naar de andere partij.

Tips over hoe je het beste kan verhuizen staan ook toegelicht op;
- https://www.antagonist.nl/help/nl/domain/transfer/steps

De tips en stappen uit de bovenstaande handleiding zijn specifiek voor richting Antagonist, maar kan je ook in meeste gevallen volgen als je naar een andere partij wenst te gaan.

Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan horen we dat natuurlijk graag.
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie