Contactformulieren reageren lukt niet

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
xmarleenn
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 nov 2018, 20:43

Contactformulieren reageren lukt niet

Bericht door xmarleenn » 07 nov 2018, 21:09

Goedenavond,
Ik weet niet of ik hier aan het juiste adres ben, maar mijn moeder heeft helaas problemen bij het antwoorden op contactformulieren bij Pirateforms. Ze krijgt als error: 'de server accepteert de ontvanger wordpress@.....nl niet', terwijl zij een tijd geleden nog wel kon reageren op contactformulieren. Ik heb haar ingevulde instellingen vergeleken met mijn ingevulde instellingen (ik gebruik voor mijn website ook Pirateforms) en deze zijn exact hetzelfde en ik kan wel op mijn contactformulieren reageren. Het lijkt er dus op dat bij mijn moeders website de "from" instellingen ([uw-naam] <wordpress@......nl>) ergens in het systeem verkeerd wordt omgezet, waardoor het niet lukt om op de zender van het contactformulier te reageren.
Moet mijn moeder op een andere plek haar instellingen (bijv. directadmin) invullen om Pirateforms te gebruiken? Of wat raden jullie aan bij het gebruik van contactformulieren?

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1210
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: Contactformulieren reageren lukt niet

Bericht door Joris de Leeuw » 09 nov 2018, 15:37

Hallo Xmarleenn,

De melding kan er op wijzen dat er in de plugin per abuis verkeerde SMTP-gegevens worden gebruikt. Deze SMTP gegevens heeft pirateforms nodig om mail via de juiste mailservers te versturen.

Onze SMTP gegevens voor uitgaande mail kan je daarbij vinden op:
-https://www.antagonist.nl/help/nl/email/client/overview
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie