Pagina 1 van 1

Contactformulieren reageren lukt niet

Geplaatst: 07 nov 2018, 21:09
door xmarleenn
Goedenavond,
Ik weet niet of ik hier aan het juiste adres ben, maar mijn moeder heeft helaas problemen bij het antwoorden op contactformulieren bij Pirateforms. Ze krijgt als error: 'de server accepteert de ontvanger wordpress@.....nl niet', terwijl zij een tijd geleden nog wel kon reageren op contactformulieren. Ik heb haar ingevulde instellingen vergeleken met mijn ingevulde instellingen (ik gebruik voor mijn website ook Pirateforms) en deze zijn exact hetzelfde en ik kan wel op mijn contactformulieren reageren. Het lijkt er dus op dat bij mijn moeders website de "from" instellingen ([uw-naam] <wordpress@......nl>) ergens in het systeem verkeerd wordt omgezet, waardoor het niet lukt om op de zender van het contactformulier te reageren.
Moet mijn moeder op een andere plek haar instellingen (bijv. directadmin) invullen om Pirateforms te gebruiken? Of wat raden jullie aan bij het gebruik van contactformulieren?

Re: Contactformulieren reageren lukt niet

Geplaatst: 09 nov 2018, 15:37
door Joris de Leeuw
Hallo Xmarleenn,

De melding kan er op wijzen dat er in de plugin per abuis verkeerde SMTP-gegevens worden gebruikt. Deze SMTP gegevens heeft pirateforms nodig om mail via de juiste mailservers te versturen.

Onze SMTP gegevens voor uitgaande mail kan je daarbij vinden op:
-https://www.antagonist.nl/help/nl/email/client/overview