Pagina 1 van 1

OpenSSH via Putty vooralsnog mislukt

Geplaatst: 01 feb 2019, 19:52
door Abraham54
Ik heb deze handleiding van jullie gebruikt: https://www.antagonist.nl/help/nl/webho ... gn=bloggen

Zie de afbeelding voor de foutmelding die ik krijg:

Afbeelding

Ik ga er vanuit dat ik iets fout doe dan wel iets gemist heb.
Ik wil graag de oplossing weten, want ik moet via OpenSSH utf8mb4 in de database activeren.

Re: OpenSSH via Putty vooralsnog mislukt

Geplaatst: 02 feb 2019, 11:35
door Abraham54
Voor zo ver ik alles heb nagegaan is alles conform de handleiding gedaan.

Maar: Je kunt nu de verbinding starten, door in PuTTY op 'Open' te klikken. Vul de gekozen passphase in.
Dat gebeurt dus niet, ik krijg een denial.

Re: OpenSSH via Putty vooralsnog mislukt

Geplaatst: 02 feb 2019, 11:55
door Abraham54
Ik bleek het klantnummer verhaspelt te hebben.
Ik kom nu zo ver dat om het wachtwoord gevraagd wordt.
Alleen - hoe krijg je dat nu ingevuld?
Mij lukt dat (nog) niet.

Re: OpenSSH via Putty vooralsnog mislukt

Geplaatst: 02 feb 2019, 12:18
door Abraham54
Je ziet dus helemaal niets gebeuren als het groen blokje er staat.
Gewoon dus het wachtwoord handmatig typen en dat ik deed ik dus goed en ben nu ingelogd.

Re: OpenSSH via Putty vooralsnog mislukt

Geplaatst: 02 feb 2019, 19:31
door Abraham54
Het is mij gelukt.
De database van mijn computer hulpforum is nu opgewaardeerd naar utf8mb4; server errors hebben zich tot nu niet meer voorgedaan en bovenal: de externe Twemoji van Twitter werken nu ook.

Re: OpenSSH via Putty vooralsnog mislukt

Geplaatst: 04 feb 2019, 08:25
door Hiranthi Herlaar
Fijn dat het alsnog gelukt is! :D

Voor dit soort zaken kun je overigens ook rechtstreeks contact met ons opnemen via support@antagonist.nl :)