Pagina 1 van 1

Redis installatie mislukt website uit de lucht

Geplaatst: 08 feb 2019, 18:05
door Muppet
Help,

Ik was bezig met de installatie van Redis (in Wordpress), ik was bij stap 4 van de handleiding waar ik in de direct admin bij edit php content een paar regels moest toevoegen. Ik heb precies gedaan wat er in de beschrijving stond de regels gekopieerd en geplakt, save. Toen verder met het volgende punt bij de plugin, settings enable obect cache aangeklikt en toen kreeg ik een foutmelding en lag alles eruit.
Als ik nu op mijn website ga kijken ( canedicasa.info ) krijg ik de volgende melding: Parse error:

syntax error, unexpected '[' in /home/deb78477/domains/canedicasa.info/public_html/wp-content/object-cache.php on line 687

Wat heb ik fout gedaan en wie kan me helpen

Re: Redis installatie mislukt website uit de lucht

Geplaatst: 08 feb 2019, 19:16
door Joris de Leeuw
Hallo Muppet,

Ik zie dat je nog van een zeer verouderde PHP-versie gebruikmaakt. Hierdoor kunnen moderne plugins en nieuwe versies van WordPress niet meer mee overweg.

Graag wil ik je adviseren over te schakelen naar een flink hogere PHP-versie. Nieuwere versies zijn flink sneller en efficiƫnter. Combineer je dat met Redis, dan behaal je de meeste snelheidswinst.

Exacte instructies vind je hier:
- https://www.antagonist.nl/help/nl/webho ... p-selector

Daarnaast kan je overwegen terug te vallen op een back-up. Al is dit mogelijk het juiste moment naast Redis inschakelen ook andere instellingen bij te werken van je website, waaronder de gekozen PHP-versie.