Installatron Applications Installer S224

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
info@Mwebdesign.eu
Berichten: 2
Lid geworden op: 17 sep 2018, 20:29

Installatron Applications Installer S224

Bericht door info@Mwebdesign.eu » 06 feb 2020, 19:27

Ik probeer op de S224 een nieuwe Joomla te installeren via Installatron Applications Installer maar het is niet vooruit te branden.
Zit al minuten lang naar een laden scherm te turen. Is op meerdere websites allemaal op de S224.

Graag oplossen.

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1271
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: Installatron Applications Installer S224

Bericht door Joris de Leeuw » 07 feb 2020, 11:41

Hallo,

Vervelend om te lezen dat je even dient te wachten op Installatron.

Gezien niet duidelijk is waar je op wacht of wat je in je scherm ziet is het lastig om te zeggen waardoor dit gebeurt. Er zijn namelijk meerdere factoren waardoor dit kan ontstaan. Zo zorgen sommige browser plugins er soms voor dat bepaalde knoppen in DirectAdmin niet goed werken.

Indien je echter bij je gestarte taak in Installatron de melding 'waiting' ziet geeft aan dat Installatron je taak wel in de wachtrij is gezet van Installatron, maar nog niet heeft uitgevoerd. Je taak wordt dus alsnog uitgevoerd, maar dit kan iets langer duren.

Dat dit heel soms iets langer duren kan komen omdat Installatron op dat moment relatief veel taken dient te verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitrollen van een grootschalige Wordpress update binnen ons platform of het uitvoeren van een relatief groot aantal gelijktijdige back-up acties van een klant.

Graag wil ik je adviseren in dat geval geduld te hebben. Je actie wordt alsnog correct binnen enkele tot maximaal een tiental minuten uitgevoerd en je zult een e-mail ontvangen als de taak is voltooid door Installatron.

Ook kan sommige opties in je pakket er voor zorgen dat Installatron weigert te installeren. Denk hierbij aan het installeren van een nieuwe Joomla op het enorm verouderde PHP 5.3., Dan zal de installatie ook spaak lopen en daarover een fout tonen. Dit omdat nieuwe versies van Joomla niet meer met het enorm verouderde PHP 5.3 werken.


Indien je niet achter de oorzaak kan komen of tegen problemen blijft aanlopen neem dan gerust contact op met onze support zodat wij gericht naar je probleem kunnen kijken. Op dit forum kunnen wij namelijk enkel algemene antwoorden geven.

Vermeld daarbij minimaal om welke domeinnamen enn installatie het gaat en waar je precies tegenaan loopt. Screenshots van situaties en fouten helpen daarbij ook enorm. Dan helpen wij je graag zo spoedig mogelijk verder!
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie