Pagina 1 van 1

Nieuwere NodeJS versies

Geplaatst: 16 jun 2022, 14:18
door Steven Vroom
Op dit moment kan je alleen NodeJS v12 en v14 gebruiken op antagonist. En dat beging langzamerhand wel een probleem te worden. v12 Word al niet meer support, v14 zit bijna in zijn laatste jaar van LTS, en ik merk dat meerdere belangrijke packages zoals Svelte en Strapi recent hun ondersteuning van versie 14 hebben laten vallen.

Het lijkt mij tijd om wat nieuwere versies (v16 en v18) van NodeJS beschikbaar te stellen. Ik merk in ieder geval dat ik nu al verschillende packages niet meer kan updaten.

Re: Nieuwere NodeJS versies

Geplaatst: 17 jun 2022, 08:29
door Joris de Leeuw
Ik heb als wens genoteerd Node.js 16 toe te voegen aan ons platform. Betreffende Node.js 18 zal dat sowieso voorlopig nog niet mogelijk zijn gezien dit geen LTS versie is. Wij draaien enkel versies die afdoende zijn getest en daardoor productiewaardig zijn.

Re: Nieuwere NodeJS versies

Geplaatst: 20 jun 2022, 12:44
door Joris de Leeuw
Goed nieuws!

Node.js 16 is vandaag uitgerold op ons platform. Je kan Node.js 16 nu ook kiezen bij het opzetten van een Node.js applicatie via DirectAdmin. :)

Ik raad overigens aan niet zomaar tussen Node.js versies te wisselen. Het beste kan je een geheel nieuwe applicatie opzetten. Als je tussen versies wisselt zorgt dat vaak voor problemen door verschil in Node.js versies en verschillen in achterliggende modules.