Installatron

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
Erik-Smit
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 feb 2011, 10:55

Installatron

Bericht door Erik-Smit » 25 nov 2016, 11:25

Dag,
ik probeer om magento te installeren. Dat lukt niet met installatron. Omdat ik reeds Zen Cart heb draaien wil ik magento in een andere map hebben om geen twee versies door elkaar te halen.

Als ik tijdens de installatie de optionele directory leeg laat kan ik wel installeren maar vul ik een map naam in dan krijg ik fout meldingen. Helaas kan ik geen bestand bijvoegen.

Groet,
Erik

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1214
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: Installatron

Bericht door Joris de Leeuw » 26 nov 2016, 09:54

Magento heeft zeer specifieke eisen waardoor ik je persoonlijk niet wil aanraden deze naast een bestaande website te zetten.

Mocht je een Plus- of Pro- pakket hebben wil ik je adviseren deze te plaatsen onder een eigen domeinnaam in je pakket. Mocht je geen extra domeinnaam willen toevoegen kan je als 'truc' onder Domain Administration als nieuwe domeinnaam een subdomein toevoegen.

Je gehele pakket dient hierbij op PHP 7.0 te draaien om Magento 2 te laten werken en er dienen ook specifieke modules van PHP worden ingeschakeld. Nadere toelichting hierover is te vinden op:
- https://www.antagonist.nl/blog/2016/02/ ... magento-2/

Merk op dat dus ook je Zen Cart installatie al met PHP 7.0 overweg dient te kunnen mocht je jouw pakket de PHP-versie verhogen naar PHP 7.0.

Mocht je spaak lopen bij het indelen van een pakket voor Magento 2 neem dan gerust contact op met support@antagonist.nl. We helpen je graag!
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

MaryG
Berichten: 16
Lid geworden op: 12 mar 2016, 10:29
Locatie: Amsterdam

Re: Installatron

Bericht door MaryG » 12 jul 2017, 17:23

Oh wat jammer dat ik dit niet eerst las voor ik een hulpvraag stuurde! Met deze info is het prima gelukt! :D
Vaker hier rondneuzen dus.

Plaats reactie