Verhuizen van server: agenda van e-mail contacten

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
casparsmits
Berichten: 3
Lid geworden op: 04 aug 2017, 08:45

Verhuizen van server: agenda van e-mail contacten

Bericht door casparsmits » 04 aug 2017, 08:49

Beste Antagonist,

Wij zijn bezig met onze websites naar jullie verhuizen. Dit weekend wil ik een domein met een aantal e-mail adressen gaan verhuizen en ik volg daarvoor deze handleiding:

https://www.antagonist.nl/help/nl/email ... nsferemail

Een aantal van de e-mail adressen hebben een agenda (gekoppeld aan het e-mail account) die ook meeverhuist moeten worden. Ik kan online niet vinden hoe ik deze agenda meeverhuis. Weten jullie of dat ook in Thunderbird kan?

Groetjes,
Caspar

Gebruikersavatar
Joris de Leeuw
Antagonist staff
Berichten: 1214
Lid geworden op: 13 feb 2016, 20:15

Re: Verhuizen van server: agenda van e-mail contacten

Bericht door Joris de Leeuw » 04 aug 2017, 12:43

Beste Caspar,

Dank voor je bericht!

Het synchroniseren van agenda's wordt op dit moment nog niet door ons platform ondersteund. Het toevoegen van synchronisatie functionaliteit staat op de radar, maar op dit moment hebben we nog geen concrete plannen wanneer we dit uitrollen.

Voor nu kan je gerust specifiek je agenda in Thunderbird laten staan al zal deze dan niet synchroniseren met andere apparaten.

Mocht synchronisatie een harde eis zijn zou je bijvoorbeeld je agenda kunnen laten synchroniseren via Apple, Microsoft of Google. In de meeste gevallen is deze service kosteloos inbegrepen bij je smartphone.
Met vriendelijke groet,

Joris de Leeuw
Antagonist staff

Plaats reactie