nodejs op subdomein werkt niet

Technische problemen? Hier kun jij jouw vragen stellen!
Forumregels
Check eerst onze helpsectie (https://www.antagonist.nl/help) voordat je hier een vraag stelt. Voor de meeste vragen hebben we uitgebreide handleidingen met uitleg.
Plaats reactie
Willem-M
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 apr 2021, 17:47

nodejs op subdomein werkt niet

Bericht door Willem-M » 15 apr 2021, 18:00

Hai Iedereen,

We zijn net bij antagonist begonnen (overgestapt omdat we een nodejs express applicatie hosten en onze vorige hoster met support stopt), maar ik had nogal moeite om de applicatie werkend te krijgen.

De installatie via nodejs-selector ging an sich heel makkelijk, echter het werkte niet. Hij bleef de 'placeholder voor subdomein' pagina tonen.
Ik ga er vanuit dat het er mee te maken heeft dat we de app op een subdomein draaien, en misschien ook met dat die subdomeinen als mappen in het hoofddomein staan (rare keuze? Ik had hem als losse map onder domains verwacht).

Toen ik die placeholder (index.html) verwijderde deed de app het half, in zoverre dat als je '/' aanroept, je resultaat van de app terug krijgt maar alle andere aanroepen (/style.css, /socket.io/socket.io.js, etc) deden het nog steeds niet.

Na flink wat gehannes begon ik de zoveelste poging met werkend te krijgen door in de .htaccess een regel `RewriteEngine On` toe te voegen (met de bedoeling daarna rewriterules te gaan proberen) maar alleen al die ene regel lost het probleem op!

Wou ik even kwijt ^^

Mvg, Willem.

baum
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 jul 2021, 05:15

Re: nodejs op subdomein werkt niet

Bericht door baum » 22 jul 2021, 05:27

Ik heb een Pro + Node.js (€ 19,99) pakket gekocht.
Ik wil mijn URL's omleiden en herschrijven met een .htaccess-bestand. Hoe kan ik dat doen?

Plaats reactie